Az elektromosautó-töltő megoldásaink teljes körűen biztosítják parkolóházak, bevásárlóközpontok, irodaházak valamint közterületek töltési igényeit.

RFID és Szoftverháttér

Az  Eve Mini és az  Eve közterületi elektromosautó töltőkészülékek “plug and charge” üzemmódban, valamint RFID kártya azonosítással is gyors és biztonságos töltést biztosítanak. Az RFID azonosítás lehetővé teszi, hogy a felhasználók elektromosautó töltési igényeit egymástól függetlenül kezelje. A készülékek olyan szoftverháttérrel rendelkeznek, melyek megfelelnek a mindenkori jogszabályváltozásoknak.

Javaslataink közterületi felhasználásra

Az Eve Double közterületi elektromosautó töltőkészülékei “plug and charge” üzemben, valamint RFID kártya azonosítással is gyors és biztonságos töltést biztosít. Az RFID azonosítás lehetővé teszi, hogy a felhasználók elektromosautó töltési igényeit egymástól függetlenül kezelje, így biztosítva a töltési idő valamint az áramfogyasztás felhasználónkénti regisztrálásának kényelmét.

Az Twin készülékei RFID azonosítással biztonságos és gyors töltést biztosítanak az elektromosautó tulajdonosoknak. Olyan közterületekre ajánljuk, ahol a készülékek biztonságos üzemeltetése többletvédelmet igényel, ugyanis a Twin készülékeink vandálbiztosak.

Az Eve Single Pro-Line otthoni és közterületi elektromosautó töltőkészülékek “plug and charge” valamint RFID kártya azonosítással gyors és biztonságos töltést biztosítanak. Az RFID azonosítás lehetővé teszi, hogy a lakóközösségekben felmerülő elektromosautó töltési igényeket egymástól elkülönítve kezelje, így biztosítva a töltési idő, valamint az áramfogyasztás felhasználónkénti megkülönböztetésének kényelmét.